Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Fastighetsbolagen du ska köpa nu | EFN Marknad 12 oktober" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Fastighetsbolagen du ska köpa nu | EFN Marknad 12 oktober" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, IG Sverige eller Nordnet med flera.

1. Fastighetsbolagen du ska köpa nu | EFN Marknad 12 oktober

Fastighetsbolag och fastighetsaktier har varit i fokus under några månader. Hur illa ställt är det och vad händer framöver? Det diskuteras i detta avsnitt av EFN Marknad. Gäst i studion är Peter Norhammar,..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Market update 11 okt - Bottenbygget för ett bättre Q4!

God eftermiddag, I dagens video följer vi upp mycket av det som vi pratade om förra veckan och vilket scenario som jag ser som mest troligt för kommande månader. USA tyngs fortsatt av utvecklingen i Growth..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Bull and Bear | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Det är fortsatt kämpigt på aktiemarknaden – men programledarna ser positiva signaler som pekar mot ett bättre Q4. Veckans gäst är Torbjörn Magnusson, vd för Sampo som..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Tuffare tider för tillväxtaktier - Ulf Hedlundh, VD Svolder #shorts

Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Lågt värderat spelbolag med spännande tillväxtutsikter / God morgon från Paretodesken 10 oktober

5. Lågt värderat spelbolag med spännande tillväxtutsikter / God morgon från Paretodesken 10 oktober

Vad tror vi om börsen kommande veckor? Harry Colvin på Longview Economics diskuterar. Dessutom pratar vi om spelbolaget Zordix med Paretos analytiker Joakim Walldoff. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Sitdown - Absolicon

Vi har träffat Absolicons vd Joakim Byström där vi diskuterar bolagets olika projekt, varför Absolicon är ett bra alternativ för hållbara energilösningar samt hur marknadspotentialen ser ut. Glöm inte att..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

7. Calmark - VD intervju

Kalqyl har intervjuat VD Anna Söderlund angående framtiden samt pågående nyemission...

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

8. MTI Investment | Interview with CEO Pontus Engström & the co-founders of Chanzi

MTI Investment | Interview with CEO Pontus Engström & the co-founders of Chanzi..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Absolicon

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.