Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Market update 7 nov - En mycket viktig vecka för marknaderna!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 7 nov  - En mycket viktig vecka för marknaderna!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från IG Sverige, Direkt Studios eller Pareto Securities med flera.

1. Market update 7 nov  - En mycket viktig vecka för marknaderna!

God kväll, Först och främst - Grym kul att så många verkar gilla det arbete jag lägger ner på dessa veckouppdateringar! Stort tack för det! Sverige och Europa fortsätter att leverera på Q4-rallyt medan USA..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Hotelldöden överdriven | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Vilka branscher går bra just nu? Tycks inflationen ha nått toppen? Och gäller mantrat ”Don't fight the Fed” fortfarande? Det och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt av IG..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

3. Monivent | Rapportintervju med VD Karin Dahllöf Q3

Monivent | Rapportintervju med VD Karin Dahllöf Q3..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

4. Björnmarknadsrally eller inte? / God morgon från Paretodesken 7 november

Idag pratar vi om förra veckans Fedmöte med Harry Colvin på Longview Economics Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

Arctic Paper - Q3 Presentation 2022

5. Arctic Paper - Q3 Presentation 2022

Presenterar gör bolagets CFO Göran Eklund. Efter presentationen svarar Göran på frågor från tittarna. #ArcticPaper #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

6. Nästa steg för Nordnet - Tom Dinkelspiel, Ordförande Nordnet - Sparpodden 470

Dagens gäst i Sparpodden är ingen mindre än Tom Dinkelspiel, ordförande i Nordnet! Tom och Ara pratar om vägen framåt för Nordnet, Toms åsikter om finansmarknadens största problem, och svarar på skarpa..

En video från Nordnet som du tar del av här.

7. Pass 2: Uppfyll dina drömmar | Kom i form ekonomiskt

När du ska ta tag i din ekonomi är det viktigt att sätta upp tydliga mål. Avsätt tid för att ta reda på vad du drömmer om. Bryt sedan ned drömmarna i mindre delmål. Vad behöver du göra för att nå drömmen,..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

8. Tendo: Intervju med VD Sofie Woge avseende Q3'22

Tendo: Intervju med VD Sofie Woge avseende Q3'22..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt