Monivent (MONI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Monivent aktie

MONI  

Monivent är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av medicintekniska produkter. Produkterna vidaresäljs under varierade varumärken och är anpassade för klinisk användning vid förlossnings- och neonatalavdelningar. Produktportföljen är bred och består huvudsakligen av mjukvara och monitorer, laddningsstationer samt sensormoduler. Utöver erbjuds även produkter för utbildning och simuleringsträning. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Monivent tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 63 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Monivent

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Monivent (MONI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Monivent aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern MONI. Aktien har ett P/E-tal på -8.9 och P/S-tal på 32.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Monivent utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Monivent Avanza – se aktiekurs idag

Se Monivent senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Monivent – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Monivent.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Monivent.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Monivent

Monivent

TickerMONI
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde63 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-8.9
P/S32.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Monivent

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Monivent? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter