Nyhet

888

888 Holdings intäkter under H1 i linje med marknadsförväntingarna

Brittiska bettingjätten 888 Holdings förväntar sig att rapportera intäkter på 330-335 miljoner pund under första halvåret 2022, vilket är i linje med marknadsförväntningarna. Det framgår av en verksamhetsuppdatering.

Bolaget meddelar också att dess kapitalutgifter för 2022 väntas bli något högre än jämfört med i fjol.

888 presenterar vidare även sina resultat för de senaste 12 månaderna per februari 2022. Intäkterna uppgick till 690 miljoner pund och justerat ebitda till 109 miljoner pund.

888 är också i färd med att köpa upp William Hills verksamhet utanför USA. Denna kom att omsätta 1,37 miljarder pund med ett justerat ebitda på 238 miljoner pund under de senaste 12 månaderna fram till den 22 februari 2022.

William Hill väntas ha omsatt mellan 620-630 miljoner pund under första halvåret 2022, meddelar 888 också.

https://www.londonstockexchange.com/news-article/888/trading-update/15507945

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt