Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Affärsvärlden

Affärsvärlden ger ett neutralt råd för Everysport Media

Sportmediebolaget Everysport Media har det senaste åren expanderat inom den snabbväxande racketsporten padel. Lönsamheten är god men samtidigt finns risk för överetablering på marknaden, skriver Affärsvärlden i en analys på onsdagen.

Tidningen ser i sitt huvudscenario på ett par års sikt en potential i aktien på 15 procent.

"Satsningen på padel är klart spännande. Den stora risken är att det sker en överetablering av padelhallar på marknaden generellt vilket kan pressa priserna på sikt. Den klena transparensen är ett minus då det nu inte är helt tydligt hur lönsamt respektive segment är. Den underliggande lönsamheten inom padel är troligen god. Men det är för tillfället som sagt svårt att bena ut, då tillväxtsatsningar belastar. Osäkerhet kring normal vinstnivå för padelverksamheten gör att vi landar i ett neutralt råd. Men aktien är värd att ha under bevakning för investerare som gillar småbolag och padelsatsningen", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Everysport

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Everysport

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt