Everysport (EVERY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Everysport aktie

EVERY  

Everysport Media Group är en koncern verksamma inom sportmedia. Idag bedriver bolaget ett flertal olika sportsajter med innehåll av fotboll, ishockey, golf och tennis. Exempel på sportsajter som går under koncernens verksamhet inkluderar Svenskafans.com och Fotbolldirekt.se. Utöver erbjuds spelinformation via ett flertal tjänster som exempelvis Sporttjänsten och Travtjänsten. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Everysport tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 209 MSEK, en omsättning på 94 MSEK och med ett resultat på 2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Everysport

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Everysport (EVERY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Everysport aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern EVERY. Aktien har ett P/E-tal på 128.3 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Everysport utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Everysport Avanza – se aktiekurs idag

Se Everysport senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Everysport – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Everysport.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Everysport.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Everysport

Everysport

TickerEVERY
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde209 MSEK
Omsättning94 MSEK
Vinst2 MSEK
P/E128.3
P/S2.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Everysport

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Everysport? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter