Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Affärsvärlden

Affärsvärlden ger ett neutralt råd för Flexqube

Automationsuppstickaren Flexqube uppvisar styrka på flera fronter och ser ut att ha framtiden för sig. För att gilla aktien behöver man dock tro på att väldigt mycket går rätt de kommande åren, skriver Affärsvärlden i en analys på torsdagen.

Tidningen ser visserligen i ett optimistiskt scenario att aktien kan tre- eller fyrafaldigas fram mot år 2026, men väljer ändå att vara försiktig i sin syn på aktien.

"Gillar man det här och tror att oddsen är lite bättre än så är aktien köpvärd. Är man mer försiktig vilket Affärsvärlden väljer att vara så stannar rådet vid neutral", skriver tidningen i sin slutsats.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Flexqube

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Flexqube

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt