Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Aiforia Technologies erhåller CE-IVD markering för Aiforia Clinical Suite Viewer

Aiforia Technologies molnbaserade AI-plattform för cancerdiagnostik och prognostik, Aiforia Clinical Suite Viewer, har erhållit CE-IVD märkning. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"En cancerpatients medicinska resa mot läkning börjar med en korrekt diagnos som med största sannolikhet ställs av patologer. Patologi och laboratoriemedicin är den avgörande möjliggöraren för precisionsmedicin. Stödjande AI-verktyg inom cancerdiagnostik kommer att öka patologernas förmåga att ställa en korrekt och snabb diagnos för att gynna patientvård av hög kvalitet. Våra patienter förtjänar det bästa från den kombinerade kraften hos patologer och AI", kommenterar Marilyn M. Bui, professor i patologi och vetenskaplig chef för analytisk mikroskopi vid Moffitt Cancer Center & Research Institute.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Aiforia Technologies

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Aiforia Technologies

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt