Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Analysguiden

Analysguiden höjer sitt motiverade värde för Flexion Mobile

Analysguiden höjer sitt motiverade värde för brittiska mobilspelsdistributören Flexion Mobile till intervallet 25,5-36,5 kronor per aktie, från tidigare 23,40-33,40). Det framgår av en uppdragsanalys.

Under Q2 omsatte Flexion 17,7 miljoner pund (7,8), en ökning med 126,9 procent. Samtidigt steg rörelseförlusten till -0,4 miljoner pund (-0,1).

"Bolagets starka momentum från det första kvartalet fortsätter och tillväxten accelererar kraftigt under det andra kvartalet. Det förklaras av de intäkter som bolagets top tier-titlar genererar och att bolaget adderat ytterligare 2 top-tier titlar, nu totalt 10", skriver Analysguiden i en kommentar.

"I och med förvärvet av Audiency och del av Liteup Media skapar bolaget ytterligare mervärde till spelutvecklarna genom riktade och mer automatiserade kampanjer till deras specifika målgrupper", skriver Analysguiden, och fortsätter:

"Vi tror att marknadsföringstjänster kommer att bidra med en stor del av bolagets framtida intäkter och räknar med en fortsatt stark utveckling från detta affärsområde".

Flexion Mobiles aktie har i skrivande stund handlats ned med 6,5 procent.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Flexion Mobile

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Flexion Mobile

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt