Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Anoto bekräftar: inleder en PoC med Förenade Arabemiraten rörande Knowledge AI

Teknikbolaget Anoto arbetar med regeringen i Förenade Arabemiraten rörande en PoC, Proof of Concept, pilot för dotterbolaget Knowledge AI, KAIT.

Det var i september som det svenska tech-bolaget meddelade att man arbetade med en regering i Mellanöstern. Vilket land det handlade om var då oklart. Nu går alltså bolaget ut med att det handlar om Förenade Arabemiraten.

"Vi har mottagit ett Letter of Intent (LOI) relaterat till ett eventuellt köp av KAIT:s AI-lösning från Emirates School Establishment (ESE), som övervakar offentliga skolor i Förenade Arabemiraten. Innan lösningar köps in är det vanligt att skolor genomgår en PoC-pilot. PoC-piloten med ESE kommer att inledas i början av november och avslutas i december 2022", skriver Anoto.

Inga finansiella värden anges.

Anoto har även säkrat PoC-piloter med tre privata skolor i landet och en skola i Jordanien.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Anoto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Anoto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.