Anoto (ANOT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Anoto aktie

ANOT  

Anoto Group tillhandahåller lösningar för digitalt skrivande vilket möjliggör överföring av handskriven text till digital form. Anoto verkar genom ett globalt partnerskap som fokuserar på lösningar för effektiv insamling, överföring och lagring av data inom olika affärsområden som exempelvis hälso- och sjukvård, bank och finans, transport och logistik och utbildning. Huvudkontoret ligger i Lund.

Anoto tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronisk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 140 MSEK, en omsättning på 112 MSEK och med ett resultat på -137 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Anoto

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Anoto (ANOT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Anoto aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ANOT. Aktien har ett P/E-tal på -1 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Anoto utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Anoto Avanza – se aktiekurs idag

Se Anoto senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Anoto – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Anoto.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Anoto.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Anoto

Anoto

TickerANOT
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschElektronisk Utrustning
Börsvärde140 MSEK
Omsättning112 MSEK
Vinst-137 MSEK
P/E-1
P/S2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Anoto

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Anoto? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter