Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Anoto ingår tillverkningsavtal med sydkoreanskt bolag

Teknikbolaget Anoto har ingått ett tillverkningsavtal med sydkoreanska Smart Mobile Application Company, SMAC. Det innebär att SMAC kommer att producera alla Anotos och Livescribes pennor från den 1 oktober, enligt ett pressmeddelande.

"Genom det här avtalet kommer Anoto att vara fri från tillverkningsproblem som inköp, hantering av avkastning, kvalitetskontroll av hårdvara och även utmaningar med skalning av tillverkningen. SMAC kan tillverka mer än 100 000 pennor i månaden, om vi skulle behöva skala upp vår tillverkningsnivå. Eftersom Anoto inte längre kommer att behöva köpa komponenter i förväg kommer avtalet även att lindra eventuella rörelsekapitalproblem i samband med tillverkningen”, säger Anotos vd Joonhee Won.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Anoto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Anoto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.