Nyhet

Arcane

Arcane Cryptos Kaupang lanserar NFT-samarbete med Bjarne Melgaard

IT-bolaget Arcane Cryptos dotterbolag Kaupang lanserar ett NFT-samarbete med konstnären Bjarne Melgaards.

Samarbetet är ingått med NFT AS och kuratorn Sam Farao. Genom detta skall man förenkla förvärv av konstnärens första kryptokonstsamling "The Lightbulb Man".

"Genom Kaupang Krypto kommer det bli säkrare och enklare att bli ägare till denna digitala konst", säger Sam Farao, General Manager på NFT AS.

NFT AS kommer använda Kaupangs concierge service för köp av konsten. Kaupangs concierge service lanserades i december förra året.

"Kaupangs nyliga lansering av en concierge service för att förenkla handel i NFT:er har tagits emot väl av våra kunder. Vi är glada att nu även kunna presentera detta nya samarbete med Bjarne Melgaard och göra hans konst tillgänglig för fler köpare", säger Torbjørn Bull Jenssen, vd för Arcane Crypto, i en kommentar.

Inga finansiella värden anges.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Bjarne_Melgaard

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Arcane Crypto

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Arcane Crypto

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt