Arcane Crypto (ARCANE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Arcane Crypto aktie

🔔 Skapa bevakning

ARCANE  

Arcane Crypto är ett IT-bolag inriktade mot finansmarknaden. Bolaget erbjuder ett brett utbud av digitala lösningar som berör finansiella handelssystem. Särskild inriktning återfinns inom handel med den digitala valutan bitcoin. Verksamheten drivs via flertalet dotterbolag där störst affärsverksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Vertical Ventures och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Arcane Crypto tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Betalning & E-handel. Bolaget har ett börsvärde på 1 466 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -145 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arcane Crypto

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arcane Crypto (ARCANE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arcane Crypto aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ARCANE. Aktien har ett P/E-tal på -10.2 och P/S-tal på 13.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arcane Crypto utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arcane Crypto Avanza – se aktiekurs idag

Se Arcane Crypto senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arcane Crypto – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arcane Crypto.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Arcane Crypto.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arcane Crypto

Arcane Crypto

TickerARCANE
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBetalning & E-handel
Börsvärde1 466 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-145 MSEK
P/E-10.2
P/S13.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arcane Crypto

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arcane Crypto? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter