Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Atrium Ljungberg tecknar avtal med ny hyresgäst i Katarinahuset i Stockholm

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med Omnicom Media Group (OMG) som ska flytta in i ett våningsplan om 2 250 kvadratmeter i Katarinahuset vid Slussen i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande.

OMG är en global medie- och kommunikationskoncern som har ungefär 260 anställda i Stockholm och Göteborg.

- Vi har sökt en inspirerande mötesplats för våra medarbetare och kunder. En plats där vi tillsammans inom OMG kan skapa allt från effektiva affärslösningar till kreativa innovationer. Katarinahuset möter våra krav och har den flexibilitet som vår koncern och byråer behöver för att kunna utvecklas i den värld vi lever i idag, kommenterar Omnicom Media Groups vd Fredrik Eriksson.

Katarinahuset, som just nu är under ombyggnad, har en total uthyrbar area om ungefär 25 000 kvadratmeter. Det totala årliga hyresvärdet uppgår till cirka 132 miljoner kronor exklusive tillägg och de första hyresgästerna flyttar in i höst.

För närvarande ligger uthyrningsgraden på 38 procent, framgår det.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Atrium Ljungberg

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Atrium Ljungberg

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt