Atrium Ljungberg (ATRLJ B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Atrium Ljungberg aktie

🔔 Skapa bevakning

ATRLJ B  

Atrium Ljungberg är verksamma inom fastighetsbranschen. Visionen är att äga, förvalta och aktivt vara delaktig i utvecklingen av fastighetsbeståndet. I bolagets fastighetsportfölj återfinns huvudsakligen kommersiella fastigheter belägna i större svenska städer. Atrium Ljungberg grundades 2006 då LjungbergGruppen sammanslogs med Atrium Fastigheter. Huvudkontoret ligger i Nacka.

Atrium Ljungberg tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 24 211 MSEK, en omsättning på 2 879 MSEK och med ett resultat på 3 128 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Atrium Ljungberg

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Atrium Ljungberg (ATRLJ B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Atrium Ljungberg aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern ATRLJ B. Aktien har ett P/E-tal på 7.7 och P/S-tal på 7.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Atrium Ljungberg utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Atrium Ljungberg senaste utdelning är 5.1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Atrium Ljungberg Avanza – se aktiekurs idag

Se Atrium Ljungberg senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Atrium Ljungberg – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Atrium Ljungberg.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Atrium Ljungberg.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg

TickerATRLJ B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde24 211 MSEK
Omsättning2 879 MSEK
Vinst3 128 MSEK
P/E7.7
P/S7.8
Utdelning5.1 SEK
Direktavkastning2.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Atrium Ljungberg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Atrium Ljungberg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter