Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Avensia

Avensia skapar nytt kontor i Malmö

IT-bolaget Avensia kommer att etablera nytt kontor Malmö och hyr nu Massive Entertainments tidigare lokaler i Sparven 15 på Drottninggatan i centrala Malmö.

Avtalet med Wihlborgs omfattar 700 kvadratmeter. Inflyttning sker den 1 september. Det är tredje kontoret som förläggs till en fastighet som ägs av Wihlborgs. Tanken är att kontoret i Malmö skall vara till för de personer som bor i området runt Malmö, vilket idag är runt 40 personer. Avensia har även skånska kontor i Lund och Helsingborg. Det tidigare kontoret i Malmö låg på Nordenskiöldsgatan 24, enligt Avensias hemsida.

- Vi är inne i en stark tillväxtfas och det nya Malmökontoret kommer att bli en viktig hub för både befintliga och nya kollegor. Tillsammans med Wihlborgs passar vi även på att anpassa kontoret till det hybridarbete våra medarbetare eftersträvar i framtiden. Kontoret kommer att utformas som mötesplats för samarbete och sociala aktiviteter snarare än traditionellt kontorslandskap, säger Åsa Afshari, global HR-chef på Avensia.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Avensia

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt