Wihlborgs (WIHL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wihlborgs aktie

WIHL  

Wihlborgs Fastigheter är ett fastighetsbolag med störst fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen, vilket även innefattar investeringar inom Köpenhamnsregionen. Bolaget förvärvar, äger och utvecklar fastigheter främst av karaktären kontors- och butiksfastigheter, industri- och lagerfastigheter, samt övriga projektfastigheter. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Wihlborgs tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 28 452 MSEK, en omsättning på 3 046 MSEK och med ett resultat på 2 356 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wihlborgs

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wihlborgs (WIHL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wihlborgs aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern WIHL. Aktien har ett P/E-tal på 12.1 och P/S-tal på 9.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wihlborgs utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wihlborgs senaste utdelning är 5.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wihlborgs Avanza – se aktiekurs idag

Se Wihlborgs senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wihlborgs – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wihlborgs.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wihlborgs.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wihlborgs

Wihlborgs

TickerWIHL
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde28 452 MSEK
Omsättning3 046 MSEK
Vinst2 356 MSEK
P/E12.1
P/S9.4
Utdelning5.3 SEK
Direktavkastning2.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wihlborgs

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wihlborgs? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter