Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Avensia

Avensia utser ny finanschef

IT-bolaget Avensia utser Lisa Logren till ny finanschef med tillträde den 1 januari 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

Logren är idag anställd som redovisningschef på Avensia. Dessförinnan jobbade hon som auktoriserad revisor på Deloitte i sju år.

Logren ersätter Anders Wehtje, som innehaft rollen som finanschef sedan början av 2022. Han är också en av bolagets storägare.

“När jag tillträdde som finanschef påbörjade vi en försändringsresa inom finans. Vi har rekryterat ett nytt team, infört ett gemensamt ekonomisystem, arbetat med att tydliggöra processer och förflyttat oss mot mer controlling och analys. För framtiden måste vi vara "spets" inom dessa områden och där är förutsättningarna nu i stort sett på plats. Det känns därför naturligt att lämna över till Lisa som jag själv rekryterade till att en dag ta över som finanschef. Mitt starka engagemang för Avensia kommer att kvarstå där min ägarposition kontinuerligt ökat över åren”, säger Anders Wehtje.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Avensia

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Avensia

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt