Nyhet

Bambuser

Bambuser öppnar nytt kontor i USA till följd av den ökade tillväxten i landet

Mjukvarubolaget Bambuser ska till följd av tillväxten i USA öppna ett nytt kontor i New York City den första april. Samtidigt befordras bolagets Chief Commercial Officer, Sophie Abrahamsson, till chef för den amerikanska verksamheten.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bambuser uppvisade hög tillväxt i USA förra året och dess marknad är nu bolagets största sett till omsättning. Det nya kontoret kommer innehålla alla relevanta affärsfunktioner och Sophie Abrahamsson kommer bland annat ansvara för att öka tillväxttakten i landet.

"Som USA:s marknadsledare inom live-videoshopping och fast beslutna att ytterligare driva på vår tillväxt, lägger vi till en stark lokal närvaro, exporterar vår kultur och nyckelpersoner från vårt huvudkontor i Stockholm samt replikerar vår beprövade framgångsrika go-to-market-strategi", kommenterar Bambusers vd Maryam Ghahremani.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bambuser

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bambuser

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt