Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar gör två förändringar i ledningsgruppen

Betolar gör förändringar i ledningsgruppen och utser Ville Voipio till ny Chief Commercial Officer samt Jarno Poskela till ny Chief Technology Officer. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rollen Chief Commercial Officer är helt ny för bolaget, och är tänkt att bland annat stödja utvecklingen av den internationella expanderingen av verksamheten. Ville Voipio beskrivs ha mer än 20 års erfarenhet av chefs- och specialistroller i en internationell verksamhetsmiljö och tillträder sin post senast den första oktober i år.

Jarno Poskela, som blir ny Chief Technology Officer, ska bland annat fokusera på forskning samt utveckling av materialteknik och digitala plattformar. Han förklaras ha erfarenhet från flera expert- och ledningspositioner inom forskning, produktutveckling och innovation. Poskela tillträder sin nya post den första september.

"Ville och Jarno är mångsidiga och erfarna experter som tar Betolars innovativa utveckling till nästa nivå", kommenterar Betolars vd Matti Löppönen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt