Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar i samarbete med Consolis Parma

Byggmaterialteknikbolaget Betolar inleder ett samarbete med Consolis Parma där man kommer att testa sin lösning Geoprime inom tillverkningen av prefabricerade betongplattor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Geoprime är ett sätt att framställa betong med lägre koldioxidutsläpp och detta tänker man nu testa i hålkärniga plattor.

"Vi har utmärkta möjligheter att lyckas med Parma och efter det är det lätt att skala upp koncernens storlek. Parmas omfattande expertis kommer att hjälpa oss att hitta de mest effektiva lösningarna för optimerad fabriksproduktion", säger Janne Rauramo, Betolars Europachef.

Consolis Parma är en av de ledande tillverkarna av prefabricerad betong i Finland.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt