Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar tecknar kommersiella avtal med tre betongtillverkare i Indien

Betolar har ingått kommersiella avtal om användning av Geoprime-lösningar med tre indiska tillverkare av betongprodukter. Aktörerna är Sneh Precast, Shiv Tiles och Balaiji Cement Products och kontrakten syftar till en årlig produktionsvolymnivå om 250 000 ton Geoprime-baserad betong.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Förra veckan öppnade vi den asiatiska marknaden för kommersiella avtal i Vietnam. Nu fortsätter vi att kommersialisera vår Geoprime-lösning i Indien, den näst största byggmarknaden i världen", kommenterar Juha Pinomaa, chef över Betolars verksamhet i Indien.

De berörda parterna kommer ha rätt att använda Betolars Geoprime-lösningar vid tillverkning av betongprodukter, i kombination med kontinuerlig produktutveckling och expertistjänster. I framtiden kommer även datastöd inkluderas. De kommer också ha rätt att använda Geoprime-varumärket på sina produkter som är framtagna enligt konceptet.

Utöver avtalet med de tre betongproducenterna har Betolar även tecknat en avsiktsförklaring med Godrej & Boyce, ett stort konglomerat i Indien. Avsiktsförklaringen förväntas leda till ett kommersiellt avtal i ett senare skede.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt