Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar tecknar kommersiellt avtal med belgisk betongtillverkare

Betolar och belgiska betongföretaget Tubobel Group har tecknat ett kommersiellt avtal för att starta produktion av lågkolhaltiga betongprodukter. Avtalet gäller fram till 2030. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tubobel är marknadsledande i Belgien och tillverkar betongprodukter för industri och vägbyggen. De kommer framöver tillverka betongrör med Betolars Geoprime-koncept. Första produktgruppen kommer vara avloppsrör.

Under de första åren kommer Tubobel ha ensamrätt att använda konceptet på den belgiska marknaden. Produktionen kommer successivt även expandera till andra produktgrupper.

"Som en pionjär inom hållbar utveckling av den belgiska betongindustrin är Tubobel först med att lansera Geoprime på sin hemmamarknad. För Betolar är detta viktigt för att stärka vår internationella verksamhet", kommenterar Betolars vd Matti Löppönen.

Tubobel kommer även få tillgång till Betolars experttjänster och datastöd vid tillverkning av produkterna. De kommer, utöver Geoprime, även få använda sig av konceptet Betolar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.