Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beyond

Beyond Meat gör ytterligare uppsägningar - BN

Amerikanska matföretaget Beyond Meat gör ytterligare uppsägningar efter att ha sagt upp anställda i augusti. Det framgår av personer med insyn i saken, rapporterar Bloomberg News.

Det är oklart hur många anställda som blivit uppsagda. Bolaget bad anställda att arbeta hemifrån på torsdagen och samtal skedde sedan med vissa anställda för att meddela att de blivit uppsagda.

Vissa nedskärningar har skett inom forskning och utveckling. Bolaget hade 1 100 anställda i slutet av 2021. I augusti förlorade runt 40 personer jobbet.

Bolaget står inför allt större utmaningar med dagens ekonomiska klimat. Stora partnerskap med snabbmatsrestauranger har inte lyckats och de har haft svårt att öka produktionen.

Förra månaden stängdes en chef av efter att ha blivit arresterad. En annan chef för försörjningskedjan har även lämnat företaget. Samtidigt har intresset för växtbaserat kött svalnat den senaste tiden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Beyond Meat

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Beyond Meat

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt