Nyhet

Biofrigas

Biofrigas rapporterar små förändringar under fjärde kvartalet

Biogasbolaget Biofrigas redovisar som planerat ingen omsättning under fjärde kvartalet. Samtidigt ökade rörelseförlusten något.

Rörelseresultatet blev -1,5 miljoner kronor (-1,2).

Resultatet före och efter skatt var -1,5 miljoner kronor (-1,2).

Likvida medel uppgick till 9,0 miljoner kronor (6,3).

"Vi lägger det hittills viktigaste kvartalet i bolagets historia bakom oss. I december genomförde vi efterlängtade verifieringar av vår anläggning hos vår lantbrukskund med positiva resultat i linje med våra förväntningar. Vi avslutade året med stärkt självförtroende skapat av hårt arbete, kompetenta medarbetare, målfokus och tålamod. Mot slutet av kvartalet beslutade riksdagen att ett biogasstöd förs in i kommande års budgetar, vilket visar att den politiska uppslutningen kring biogasens roll har en bred förankring över partigränserna", kommenterar vd Jonas Stålhandske.

Biofrigas, MkrQ4-2021Q4-2020Förändring
Nettoomsättning00
Rörelseresultat-1,5-1,2
Resultat före skatt-1,5-1,2
Nettoresultat-1,5-1,2
Likvida medel9,06,342,9%


http://media.finwire.com/media/FWS006F6FD-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Biofrigas

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt