Nyhet

Bodyflight

Bodyflight attraktivt värderat - Kalqyl

Upplevelsebolaget Bodyflight är attraktivt värderat, skriver Kalqyl i en uppdragsanalys.

"Bedömningen är att Bodyflight har goda framtidsutsikter och vår prognos är att omsättningen ökar i samma takt för helåret 2022 som under helåret 2021, vilket ger en omsättning på cirka 33,5 miljoner kronor. Båda vindtunnlarna har högre kapacitet än vad som används idag, vilket indikerar att det inte kommer finnas några större investeringsbehov kopplat till tillväxten de närmsta åren, förutsatt att bolaget inte investerar i fler aktiviteter i anslutning till vindtunnlarna", skriver analyshuset.

Därutöver lyfts det fram att bolaget genomfört kostnadseffektiviseringar vilka har en positiv effekt på rörelsemarginalen.

Kaqyl ser stor uppsida i aktien och en begränsad nedsida.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bodyflight

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bodyflight

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt