Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Cary

Cary Groups budkommitté utser rådgivare

Bilglasbolaget Cary Groups oberoende budkommitté har utsett finansiella och legala rådgivare.
Budkommittén har utsett Jefferies som finansiell rådgivare och White & Case som legal rådgivare. Rådgivarna kommer att bistå budkommittén i dess utvärdering av erbjudandet. Vidare kommer budkommittén att inhämta ett oberoende värderingsutlåtande, så kallad fairness opinion. Det framgår av ett pressmeddelande.

CVC Fonder och Nordic Capital lade igår den 29 juni genom Teniralc Bidco ett uppköpsbud på samtliga aktier i Cary Group. Budet är på 65 kronor per aktie kontant.

Den oberoende budkommittén som företräder Cary Groups styrelse i samband med erbjudandet består av styrelseordförande Juan Vargues och styrelseledamöterna Magdalena Persson och Ragnhild Wiborg. Budkommittén kommer i enlighet med regelverket att meddela sitt yttrande angående erbjudandet senast två veckor innan slutdatumet för acceptfristen för budet.

Acceptperioden för erbjudandet beräknas starta omkring den 7 juli och avslutas den 22 augusti.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cary Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cary Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt