Catella lägger ned Corporate Finance-verksamhet i Baltikum - begränsad finansiell påverkan
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Catella lägger ned Corporate Finance-verksamhet i Baltikum - begränsad finansiell påverkan

Fastighetsrådgivaren Catella avslutar sin Corporate Finance-verksamhet i Baltikum under andra kvartalet. Det beskrivs ha en begränsad finansiell påverkan.

I fredags meddelade Catella också att bolaget avvecklar sin tyska Corporate Finance-verksamhet. Båda besluten är baserade på den strategiska översyn som genomförts av affärsområdet.

"Som med vår tyska Corporate Finance-verksamhet har vi kommit fram till att vi inte kommer att kunna nå den starka marknadsposition som krävs för att bli framgångsrika i Baltikum. Att lämna de tyska och baltiska Corporate Finance-marknaderna innebär att vi nu helhjärtat kan fokusera på tillväxt i våra återstående fem starka marknader samt expandera vårt paneuropeiska erbjudande inom Debt Advisory. Corporate Finance är hjärtat i Catella, och vi är glada över att kunna satsa på framtida tillväxt i våra kärnmarknader", kommenterar Catellas vd Christoffer Abramson.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Catella

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Catella

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.