Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Celsius

Celsius Network överväger att utfärda digital tillgång för att betala fordringsägare - BN

Kryptoplattformen Celsius Network överväger att utfärda en ny digital tillgång för att betala tillbaka fordringsägare som en del av ett förslag att omorganisera verksamheten. Det uppgav bolaget i rätten, skriver Bloomberg News.

Att omorganisera Celsius till ett offentligt handlat företag som är korrekt licensierat skulle inbringa mer pengar till fordringsägarna än att sälja svårlikviderade tillgångar till dagens nedpressade priser, sade företagets advokat Ross M. Kwasteniet under en domstolsförhandling.

Celsius har förhandlat med olika borgenärsgrupper om hur det nya bolaget ska inrättas och hur en ny token ska utfärdas för att som en del av en utbetalningsplan.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt