Nyhet

Coinbase

Coinbase får myndighetsgodkännande för att bedriva verksamhet i Italien

Kryptobolaget Coinbase har fått godkännande från italienska myndigheter om att erbjuda tjänster för kryptoverksamhet i landet. Det framgår av ett blogginlägg. Nyheten har fått bolagets aktie att stiga med 5,8 procent förhandeln i USA.

"Att vi fått detta myndighetsgodkännande är ett bevis på vårt nära samarbete och positiva arbetsförhållande med de italienska finansinspektionerna. När vi fortsätter att växa i Europa och andra regioner kommer upprätthållandet av våra starka relationer med tillsynsmyndigheterna att säkerställa att vi fortsätter att lansera de produkter som våra kunder vill ha på marknaden, genom den mest betrodda och säkra plattformen i kryptoekonomin", skriver Coinbases vicepresident för internationell utveckling och affärsutveckling Nana Murugesan.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Coinbase

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Coinbase

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt