Nyhet

Compodium

Compodium utser Jón Grétar Guðjónsson till permanent vd

Styrelsen för Compodium utser Jón Grétar Guðjónsson till permanent vd. Jón Grétar har varit tillförordnad vd sedan 24 mars 2022 och tillträder omgående sin nya roll på Compodium från och med 22 september 2022.

- Jón Grétar har under sin tid som tillförordnad vd på Compodium påvisat gedigen kunskap och handlingskraft och vi i styrelsen är väldigt glada att Jón Grétar har accepterat en fast anställning som VD. Jón Grétar har en bred erfarenhet av att bygga bolag samt skapa tillväxt och har på kort tid lyckas identifiera ett flertal utvecklingsområden för att ytterligare utveckla Compodium och dess erbjudande mot marknaden inom säker digital kommunikation. Jag känner mig mycket trygg i att han tillsammans med teamet på Compodium kommer att driva företaget mot nya milstolpar, säger Henrik Wennerholm, styrelseordförande för Compodium International.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Compodium

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Compodium

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt