Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Digital Workforce får order från USA värd 2,2 miljoner euro

Finska Digital Workforce har fått en order för professionella tjänster värd runt 2,2 miljoner euro från ett företag i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget ska leverera professionella tjänster för att stödja företaget i analysen av potentialen för automatisering av affärsprocesser och i utvecklingen av processautomatisering.

Kunden är ett av USAs största elbolag med över 9 miljoner kunder och 30 000 anställda. Digital Workforce har levererat tjänster till företaget sedan 2020.

"Våra anställda hjälper företaget att identifiera möjligheter att förbättra affärsverksamheten genom att använda olika funktioner för automatisering av affärsprocesser. Det finns en enorm tillväxtpotential i kundens olika affärsenheter och funktioner och i det bredare landskapet för processautomatisering. USA är ett av våra viktigaste tillväxtområden och ankarkunder som denna kommer att göra det möjligt för oss att göra snabba framsteg på den amerikanska marknaden", säger vd Heikki Länsisyrjä.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Digital Workforce

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Digital Workforce

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt