Nyhet

Disney,

Disney, Apple och Amazon har budat på NFL:s Sunday Ticket-paket

Disney, Apple och Amazon är budgivarna på NFL:s Sunday Ticket-paket, enligt källor till CNBC.

Det betyder att nuvarande rättighetsinnehavaren Directv inte kommer äga Sunday Ticket efter att avtalet löper ut efter säsongen 2022/23. Enligt CNBC har Directv gjort en förlust på Sunday Ticket, som erbjuder sändning av grundseriematcher som inte är tillgängliga på lokala marknader.

Directv betalade 1,5 miljarder dollar för paketet. NFL kräver från de nya intressenterna minst 2 miljarder dollar. Däremot väntas siffran knappast överstiga 3 miljarder dollar givet vilken dålig affär det varit för Directv, sade en källa.

Den som går segrande ur striden kommer också att bli en delägare i NFL Media, enligt CNBC. Ligan uppges fortfarande föra diskussioner med trion vilket innebär att det kan ytterligare dröja innan vinnarens namn blir känd.

https://www.cnbc.com/2022/06/24/disney-apple-and-amazon-keep-waiting-as-nfl-considers-sunday-ticket-offers.html

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt