Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Dustins

Dustins vd Thomas Ekman lämnar under 2023 - ska bli vd för Axel Johnson

It-återförsäljaren Dustins vd och koncernchef Thomas Ekman kommer att lämna sin roll under 2023 för att istället tillträda som vd för Axel Johnson i september samma år. En process för att hitta en ny vd inleds omedelbart, skriver Dustin i ett pressmeddelande.

- Thomas har, tillsammans med sitt team, tagit Dustin från ett nordiskt till ett europeiskt bolag med en tydlig strategi för långsiktigt lönsam och hållbar tillväxt. Den expansiva utvecklingen har varit möjlig genom att Thomas ledarskap tydligt karaktäriseras av ambition och mod, och han har med sitt fokus på både människor och affären byggt ett starkt team och stärkt Dustins varumärke. Jag och alla i styrelsen vill varmt tacka Thomas för hans värdefulla insatser för Dustin och önskar honom lycka till i sitt nya uppdrag, säger Mia Brunell Livfors, styrelseordförande i Dustin.

Thomas Ekman är kvar som vd för Dustin under sin uppsägningstid om sex månader eller tills en ny vd rekryterats.

Dustin släpper under morgonen sin delårsrapport för det fjärde kvartalet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Dustin Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Dustin Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt