Dustin Group (DUST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Dustin Group aktie

🔔 Skapa bevakning

DUST  

Dustin Group är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är en leverantör av IT-produkter och tillhörande tjänster, med störst inriktning mot hård- och mjukvara. Störst verksamhet innehas inom den nordiska marknaden, där kunderna består av både företagskunder samt privata aktörer. Bolaget etablerades ursprungligen 1984 och har sitt huvudkontor i Nacka Strand.

Dustin Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Datorer & Hårdvara. Bolaget har ett börsvärde på 8 377 MSEK, en omsättning på 13 245 MSEK och med ett resultat på 360 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Dustin Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Dustin Group (DUST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Dustin Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern DUST. Aktien har ett P/E-tal på 23.3 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Dustin Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Dustin Group senaste utdelning är 2.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Dustin Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Dustin Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Dustin Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Dustin Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Dustin Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Dustin Group

Dustin Group

TickerDUST
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschDatorer & Hårdvara
Börsvärde8 377 MSEK
Omsättning13 245 MSEK
Vinst360 MSEK
P/E23.3
P/S0.6
Utdelning2.2 SEK
Direktavkastning2.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Dustin Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Dustin Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter