Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Easyfill i samarbetsavtal med tyska livsmedelskedjan Edeka - ska börja bearbeta butiker

Butiksinredningsbolaget Easyfills produkter blir tillgängliga för samtliga butiker i Edeka-kedjan genom ett nytt avtal. Edeka är Tysklands ledande livsmedelsbutikskedja med cirka 4 100 butiker.

"Det är med stolthet som vi signerar detta avtal med den ledande livsmedelsbutikskedjan i Tyskland. Vi som jobbat med detta vet hur svårt det är att bli en godkänd leverantör och detta är verkligen en fjäder i hatten för hela vårt team. Det är dock nu som det verkliga arbetet börjar och med detta avtal i hamn tar vi även sikte på nästa stora butikskedja i Tyskland, REWE. Vi följer vår plan och strategi och personligen är jag övertygad om att detta kommer att ge ringar på vattnet. Det ger oss trovärdighet och en ovärderlig referens som vi kan dra nytta av även utanför den tyska marknaden", kommenterar Easyfills tillförordnade vd Jens Lidén i ett pressmeddelande.

Easyfill ska nu i samarbete med Edekas dotterbolag Food Tech Campus och deras projekt Tech starter aktivt bearbeta butikerna. Easyfill beskrivs vara ett av sex utvalda bolag. Det noteras samtidigt att det inte finns några inköpskrav eller färdiga ordrar.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om EasyFill

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien EasyFill

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt