Easyfills affärsområde Enjoy Sales har säkrat leveranser av kylskåp - nyhetsbrev
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Easyfills affärsområde Enjoy Sales har säkrat leveranser av kylskåp - nyhetsbrev

Butiksinredningsbolaget Easyfill uppdag i sitt förra nyhetsbrev i mars att Enjoy Sales, det affärsområde som sysslar med agenturförsäljning av kylskåp för drycker i Sverige. riskerade att få problem med leveranser från det grekiska bolaget Frigoglass fabrik i Ryssland på grund av de sanktioner som införts.

"Tack vare hårt arbete, ett gott namn, goda relationer och ett stort nätverk i branschen är nya leveranser av kylskåp säkrade för resten av 2022 från andra leverantörer", skriver Easyfill i ett nytt nyhetsbrev som publiceras på ondsagen.

Möjligen kan leveranser i andra halvan av andra kvartalet skjutas fram en aning men som det verkar kommer detta byte av leverantörer inte att påverka försäljningen i någon större omfattning utan försäljningsbudgeten för Enjoy Sales kvarstår.

För affärsområdet Easyfills del har försäljningen av plasthyllor skiftats till andra samarbetspartners och i likhet med Enjoy Sales så beräknas försäljningsbudgeten inte påverkas nämnvärt. "Det är faktiskt så att flertalet andra möjligheter har öppnat upp sig för båda dessa affärsområden till följd av konsekvenserna av situationen i Ryssland och Ukraina", skriver bolaget.

Easyfills avsikt är att under överskådlig framtid ej längre bedriva handel med ryska bolag och bolag verksamma i Ryssland.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om EasyFill

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien EasyFill

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt