Nyhet

Eevia Health har ingått avtal där Exelity tillhandahåller kreditlinje

Finska växtextraktbolaget Eevia Health har ingått avtal där Exelity tillhandahåller kreditlinje för Eevia på upp till 8 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget.

Pengarna uppges ge bolaget ökad flexibilitet i rörelsekapitalet för att finansiera den fortsatta tillväxten.

"Vi har nu en stark operativ position och kommer att öka vårt externa fokus på kundförvärv och lönsam försäljningstillväxt. Kreditlinjen ger kortsiktigt rörelsekapital för att fortsätta med vårt strategiska fokus på att expandera verksamheten," säger vd Stein Ulve.

Krediten löper till den 31 december 2022 och är utan säkerhet. Räntan debiteras med 1,5 procent per månad och en arrangemangsavgift på 5 procent.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Eevia Health

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Eevia Health

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt