Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Enad

Enad Global 7:s ledning och styrelse köper aktier för 47 miljoner kronor

Spelutvecklingsbolaget Enad Global 7:s ledningsgrupp, styrelseledamöter och bolag kontrollerade av styrelseledamöter köpte den 17 februari 1,7 miljoner aktier, motsvarande knappt 2 procent av bolagets utstående aktier på den öppna marknaden. Det genomsnittliga priset var 27,20 kronor per aktie och uppgick till totalt 47 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bland de som köpte aktier var hela styrelsen inklusive; Jason Epstein, Alexander Albedj, Shum Singh, Marie-Louise Gefwert och Gunnar Lind, samt ledningsgruppen inklusive tillförordnad vd Ji Ham, vice vd och finanschef Fredrik Rüdén och IR -ansvarig Ludvig Andersson.

- Som vi kommunicerats i kvartalsrapporten befinner sig bolaget i sin bästa position någonsin. Bolaget avslutade året med ett rekordresultat, en solid balansräkning och nettokassa på över 300 miljoner kronor, var efter räntebärande skulder helt har återbetalats ihop med slutförandet med att lägga högriskinvesteringar bakom oss. 2023 har inlett starkt och vi fortsätter att bygga vidare på en solid grund, säger Ji Ham, tillförordnad vd för Enad Global 7.

- Hela styrelsen och ledningsgruppen i EG7 är glada över att kommunicera betydande köp av ytterligare aktier till nära 47 miljoner kronor för att visa vår starka övertygelse i bolagets starka tillväxtutsikter och ökning av aktieägarvärde framåt, avslutar Ji Ham.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Enad Global 7

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Enad Global 7

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt