Enad Global 7 (EG7) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Enad Global 7 aktie

🔔 Skapa bevakning

EG7  

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget utvecklar sina egna IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom spelutvecklingsdivisionerna Toadman Studios och Antimatter Games. Koncernens marknadsavdelning Petrol har bidragit till att släppa många varumärken och förläggaravdelningen Sold Out arbetar med både fysisk och digital förläggning. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Enad Global 7 tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 3 232 MSEK, en omsättning på 168 MSEK och med ett resultat på -82 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Enad Global 7

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Enad Global 7 (EG7) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Enad Global 7 aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern EG7. Aktien har ett P/E-tal på -39.6 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Enad Global 7 utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Enad Global 7 Avanza – se aktiekurs idag

Se Enad Global 7 senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Enad Global 7 – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Enad Global 7.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Enad Global 7.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Enad Global 7

Enad Global 7

TickerEG7
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde3 232 MSEK
Omsättning168 MSEK
Vinst-82 MSEK
P/E-39.6
P/S2.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Enad Global 7

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Enad Global 7? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter