Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Enexis

Enexis avser genomför ett nyintroduktion på First North

Enexis, ett investeringsbolag som fokuserar på den europeiska marknaden för legal cannabis, offentliggör sin avsikt att genomföra en notering av bolagets B-aktier på Nasdaq First North Growth Market. Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet avses att genomföras under det andra kvartalet 2022 och planeras att riktas till allmänheten i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Fullständiga villkor, anvisningar och instruktioner för erbjudandet kommer att inkluderas i det EU-tillväxtprospekt som offentliggörs av bolaget i samband med erbjudandet.

Enexis portfölj består av 19 investeringar. Ytterligare information om portföljinnehaven, substansvärde och andra nyckeltal kommer att offentliggöras i samband med erbjudandet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Enexis

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Enexis

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt