Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Everysport

Everysport Groups hockeysajt Elite Prospects slog trafikrekord under JVM

Sportmediebolaget Everysport Groups hockeysajt Elite Prospects slog ett nytt trafikrekord under
den nyligen avslutade JVM-turneringen som hölls mellan 26 december 2022 och 5 januari 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det nya rekordet är nära 1,7 miljoner unika besökare under en vecka, vilket är en ökning med 10,5 procent från tidigare rekordvecka. Besöksantalet är det högsta som någonsin uppmätts för sajten och har drivits på av JVM-turneringen.

Trafiken till Elite Prospects har under de senaste fem åren haft en stark tillväxt och ökat antalet unika besökare från 16 miljoner 2017 till 40 miljoner 2022, en ökning med 145 procent. Sajten fortsätter ta marknadsandelar internationellt, exempelvis har trafiken i Nordamerika ökat med 224 procent under samma period och antal unika besökare uppgick till 23,4 miljoner under 2022. Nordamerika står enskilt för 60 procent av sajtens totala antal användare.

- Elite Prospects är en av bolagets viktigaste tillgångar och vi är oerhört glada över sajtens positiva utveckling och internationella framfart. Vi fortsätter ta marknadsandelar och är på god väg att befästa vår position även i Nordamerika, säger Hannes Andersson, vd i Everysport Group.

- Antal betalande prenumeranter uppgick till nästan 18 000 under det fjärde kvartalet 2022, vilket är en ökning med över 12 procent i jämförelse med det tredje kvartalet 2022, säger Peter Sibner, USA-chef för Everysport Group och produktansvarig för Elite Prospects.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Everysport

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Everysport

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt