Nyhet

Försäkringsförmedlare lanserar båtförsäkring med C Securitys C-pod mini i Frankrike

Båtlarmspecialisten C Security meddelar att försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson, som samarbetar med Allianz och AXA, lanserar C-pod mini som del av sitt erbjudande i Frankrike. Kunder kommer få premiereduktion och självriskeliminering vid installation av en C-pod mini.

WTW är världens tredje största försäkringsförmedlare och förmedlar årligen drygt 10 000 nya båtförsäkringar i Frankrike, och förlänger fler än 60 000 i landet. Största partnern är Allianz som står för 90 procent av försäkringarna, medan AXA står för 4 procent.

Priset per kund är 149 euro och premiereduktionen med en C-pod mini är 10 procent i samarbete med Allianz och 5 procent i samarbete med AXA.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om C Security

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien C Security

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt