Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Freetrailer utökar samarbete med Elgiganten till Sverige

Teknikbolaget Freetrailer inom delningsekonomin har ingått ett nytt utökat samarbetsavtal med Elgiganten som innebär leverans av 115 släp till 41 av Elgigantens varuhus i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

De nya släpvagnarna planeras att levereras i mars 2022. I och med det nya avtalet kommer Freetrailer ha levererat 215 släp till Elgiganten i Danmark och Sverige.

"Jag är mycket glad över att Elgiganten också har beslutat att ingå ett samarbetsavtal med Freetrailer i Sverige. Vi upplever att efterfrågan på vårt koncept och tjänst ökar kraftigt på den svenska marknaden och många kunder lyckas inte få tag på ett släp, så samarbetet med Elgiganten gör att vi kan öka vår täckning på den här marknaden med 15 procent. Elgiganten är en mycket viktig partner för Freetrailer i hela Skandinavien med sin breda distribution och sitt starka varumärke", säger Johan Wijkander, Sverigechef på Freetrailer.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Freetrailer

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Freetrailer

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.