Freetrailer (DK) (FREETR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Freetrailer (DK) aktie

FREETR  

Freetrailer är ett danskt teknikbolag. Bolaget erbjuder möjligheten att digitalt boka och låna en släpvagn med ett självbetjänande IT-system. Plattformen idag används av ett flertal kunder runtom den nordiska hemmamarknaden och bygger på delningsekonomiska principer, där vagnarna återfinns på ett flertal upphämtningsplatser, som vidare drivs i samarbete med bolagets företagskunder.

Freetrailer (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 208 MDKK, en omsättning på 33 MDKK och med ett resultat på 3 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Freetrailer (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Freetrailer (DK) (FREETR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Freetrailer (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Spotlight, och med tickern FREETR. Aktien har ett P/E-tal på 61.3 och P/S-tal på 4.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Freetrailer (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Freetrailer (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Freetrailer (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Freetrailer (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Freetrailer (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Freetrailer (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Freetrailer (DK)

Freetrailer (DK)

TickerFREETR
ListaSpotlight
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde208 MDKK
Omsättning33 MDKK
Vinst3 MDKK
P/E61.3
P/S4.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Freetrailer (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Freetrailer (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter