Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Freetrailers ordförande säljer 700 000 aktier till en grupp nuvarande investerare i företaget

Teknikbolaget Freetrailer meddelar att styrelseordförande och medgrundare Allan Sønderskov Darré säljer 700 000 aktier till en grupp nuvarande investerare i företaget, och han äger nu mindre än 5 procent.

"Jag har av personliga skäl velat minska min position i Freetrailer Group A/S, och i samband med det har det varit viktigt för mig att köparna av de erbjudna aktierna bestod av en eller flera investerare som jag vet stödjer den strategi som vi har valt för företaget. Jag är därför mycket glad över att en grupp med nuvarande investerare, styrelseledamöter och ledande befattningshavare har möjlighet att köpa positionen, säger Allan Sønderskov Darré.

Köpare är Dico som ökar sin position till drygt 14 procent och Greve Trailer Center som ökar till drygt 10 procent. Även styrelseledamot Nicolai Frisch Erichsen, Freetrailers vd Philip Filipsen och finanschef Martin Damm har köpt en andel av aktierna.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Freetrailer

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Freetrailer

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.