Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Future

Future Gaming överväger obligationsåterköp

Lead generation-bolaget Future Gaming överväger att återköpa obligationer till ett nominellt belopp om upp till 8 miljoner kronor (inklusive kapitaliserad ränta). Det framgår av ett pressmeddelande.

Lånet har ett totalt utestående nominellt belopp, inklusive kapitaliserad ränta, om cirka 123 miljoner kronor.

Obligationerna var tidigare noterade på Nasdaq First North Bond Market men avnoterades i samband med en omstrukturering av bolaget. Likviditeten i obligationerna har varit närmast obefintlig och vidare har räntan har satts till 0 procent till december 2024.

"Bolaget är medvetet om att ovanstående gjort investeringen i obligationerna mindre attraktiv och att vissa investerare av likviditetsskäl därför kan vara intresserade av att sälja tillbaka obligationer till ett rabatterat pris. Bolaget vill stödja sådana investerare genom det potentiella återköpet av obligationer, samtidigt som ett återköp skulle minska skuldsättningsgraden", heter det.

Intresserade obligationsägare är välkomna att kontakta Pareto Securities som assisterar i frågan.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Future Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Future Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt