Nyhet

Game

Game Chest förlänger lån från Modelio Equity

Gamingbolaget Game Chest förlänger avtal om lån från Modelio Equity samt ingår teckningsförbindelser med styrelseledamöter, vd och en aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förra året tog Game Chest ett lån från Modelio som uppgick till 4,2 miljoner kronor med en ränta på 1,5 procent. Bolaget har nu förlängt kvarvarande delen av lånet fram tills årsskiftet.

En uppläggningsavgift tas upp om 5 procent av kvarvarande lånebelopp som uppgår till cirka 3 miljoner kronor.

I samband med förlängningen av lånet har två styrelseledamöter, vd och aktieägaren Peyman Pournouri ingått åtaganden om att teckna aktier i en potentiell riktad teckningsemission i syfte av att garantera långivaren att lånet betalas.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Game Chest

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Game Chest

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt