Game Chest (GAMEC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Game Chest aktie

GAMEC  

Game Chest är verksamma inom spelutveckling. Bolaget erbjuder idag produkter under varierade varumärken, inkluderat GameThrill och uCrate. Störst inriktning sker mot mer aktiva spelare, där intern utveckling sker för att kunna anpassas till flertalet av de globala plattformarna för spel. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontor i Stockholm.

Game Chest tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 110 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Game Chest

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Game Chest (GAMEC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Game Chest aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern GAMEC. Aktien har ett P/E-tal på -23.6 och P/S-tal på 11.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Game Chest utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Game Chest Avanza – se aktiekurs idag

Se Game Chest senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Game Chest – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Game Chest.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Game Chest.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Game Chest

Game Chest

TickerGAMEC
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde110 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-23.6
P/S11.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Game Chest

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Game Chest? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter